Ontwerp

Bent u van plan om uw tuin aan te passen? VT Tuinen denkt met u mee over uw droomtuin en maakt hiervan een gedetailleerd 3D ontwerp. Met onze creativiteit zorgen we er, in overleg met u, voor dat uw tuin uniek wordt en dat u het hele jaar van uw tuin kunt genieten. Of het nou een groot, klein of moeilijk ontwerp is, wij helpen u graag!

Aanleg

Ook voor de aanleg van uw tuin of straat bent u bij ons aan het juiste adres. VT Tuinen heeft jarenlange ervaring met het aanleggen van onder andere (sier)bestrating, beplanting, schuttingen, vlonders, pergola’s, tuinberegening, verlichting, veranda’s etc. Wij letten bij het aanleggen van uw tuin op de kleinste details en zorgen altijd voor een correcte uitvoering en oplevering. Met onze passie voor groen zorgen wij bovendien voor de mooiste kleurencombinaties in uw tuin.

Onderhoud

Ieder seizoen vraagt uw tuin om specifiek onderhoud, ook hierbij kan VT Tuinen u van dienst zijn. Wij doen er alles aan om uw tuin in de juiste condities te behouden, het hele jaar door. Het onderhoud kan in verschillende vormen: op afroep, maandelijks, een voorjaarsbeurt, een winterbeurt; net wat u wilt. Met professioneel onderhoud ontwikkelt uw tuin zich pas écht goed.

 

U kunt voor elke vorm van tuinonderhoud een beroep op ons doen, denk bijvoorbeeld aan: het maaien van het gazon, het snoeien van bomen, het onderhouden van borders, maar ook aan het onderhouden van uw straatwerk. Bij het onderhouden van uw straatwerk kunt u denken aan het verwijderen van (groene) aanslag op uw straat of eventuele vlekken.

VT Tuinen

Tel.: 06 - 14 60 95 15

E-mail: Abram@VTtuinen.nl

KvK-nummer: 59799560

BTW-nummer: NL211145014B01

Adres: Prins Willem van Oranjestraat 26, 3751 CW, Bunschoten-Spakenburg 

 

 Klik hier om ons te volgen op Facebook!